Samen in actie tegen corona.

Samen in actie tegen corona.

Event · 27 mei 2021, 09:00 - 11:00
Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen, Netherlands
Sociale rechtvaardigheidOntwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature.
Activiteit Delen
Kulturhus De Trefkoele+
#40515
Scan me of ga naar www.giro555vrijwilliger.nl/o/Kulturhus-De-Trefkoele/activiteiten/Samen-in-actie-tegen-corona/40515 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom in actie en help mee om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zet je in bij een GGD-locatie bij jou in de buurt.

Uitgebreide omschrijving

Wat vragen we je om doen?


Dagelijks worden er duizenden mensen gevaccineerd in Nederland. Bij een aantal GGD locaties mogen vrijwilligers bij de uitgang extra aandacht geven aan de campagne. Dit gebeurt door het uitdelen van flyers.


Kom ook in actie!


Uitgebreide omschrijving


Miljoenen mensen in armere landen hebben nog geen zicht op vaccinaties tegen corona. Ondertussen slaat het virus verwoestend en dodelijk toe, bijvoorbeeld in India en andere kwetsbare landen wereldwijd. Sneller vaccineren is daarom van levensbelang. Samen komen we in actie tegen corona. Met uw steun helpen we armere landen om vaccineren mogelijk te maken bijvoorbeeld met gekoelde distributie van vaccins, beschermende kleding en voorlichting over het belang van vaccineren. Ook bieden we medische noodhulp aan coronaslachtoffers. 


Met bovenstaande uitleg wordt iedereen in Nederland uitgenodigd om bij te dragen aan de campagne. De giro555 actie zal te zien zijn op radio en tv, op internet en in kranten. Maar dankzij jouw inzet kunnen we mensen in Nederland nóg beter bereiken! GGD Nederland geeft ons de ruimte om iedereen aan te spreken geselecteerde GGD-vaccinatielocaties in Nederland. 


Wat heb je nodig?


De GGD locaties hebben promotiematerialen ontvangen. Er liggen Giro555-hesjes en flyers klaar. Per locatie is dit op een andere plek dus we vragen je op de locatie even te vragen naar de Giro555 promotiematerialen en welke plek men voor jou in gedachten heeft.


Ik wil helpen!

Klik op RSVP en meld je aan. Wij rekenen op je komst! In de mail ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Neem deze op je telefoon of uitgeprint mee naar de locatie.


De locatiemanager is op de hoogte van de mogelijke komst van Giro555-vrijwilligers. Zij weten niet precies wanneer vrijwilligers wel of niet komen. Daardoor kan het even zoeken zijn bij wie je moet zijn en in hoeverre men je direct kan wijzen waar je mag staan. Daarvoor vragen we jouw begrip!

Vooraf contact zoeken met de locatie is niet gewenst.


Op www.giro555.nl vind je alle informatie over hoe en waarom wij nu in actie komen. Het is zinvol om de informatie te lezen maar je hoeft niet op alle mogelijke vragen antwoord te kunnen geven. De basis informatie staat hier bovenaan, aanvullende informatie kan iedereen zelf vinden op onze internetpagina. 


Contact

Toch een vraag vóórdat je je aanmeldt? Klik op “stel de contactpersoon een vraag”.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature.
Activiteit Delen

Over Kulturhus De Trefkoele+

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.